kunstroute

Zin in een mooie wandel- of fietstocht langs de veertien installaties van Façade 2012? Dat kan! Er is een mooie kunstroute uitgezet door de Middelburgse binnenstad. Deze is te herkennen aan de vlaggen met ons logo die in de buurt van elke installatie staan. Onderaan de vlag is een bord te vinden met de route en informatie over het werk en de kunstenaar. 

Gratis folder
De gratis folder met routekaartje is te vinden bij CBK Zeeland (Balans 17) of de Tourist Shop (Markt 51). Ook op diverse toeristische en culturele plekken liggen folders. Op de Downloads-pagina is de folder of alleen de plattegrond gratis te downloaden.

Routeboekje
Bij CBK Zeeland en de Tourist Shop is ook een routeboekje verkrijgbaar met meer informatie over de werken. De teksten zijn van Nico Out en de foto’s van Anne Breel. De kosten hiervoor bedragen €2,50.

Rondleidingen
Bij de Tourist Shop kunt u ook terecht voor rondleidingen door Middelburg. In de reguliere rondleiding worden ook (een aantal) installaties van Façade 2012 opgenomen. Meer informatie? Bel naar 0118 – 674300 of stuur een e-mail naar info@touristshop.nl.

Copyright 2022 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen