Façade 2012 groot succes

Façade 2012 zit erop! Drie maanden lang stond Middelburg vol bijzondere kunstwerken van (inter)nationale kunstenaars. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde manifestatie. Enthousiaste bezoekers, betrokken inwoners, vrijwilligers en partnerorganisaties maakten Façade 2012 tot een groot succes.

Afbouw
Vandaag werd meteen gestart met de afbouw van de manifestatie. Aannemers en kunstenaars breken deze week grotendeels de werken af. Zo worden vandaag de beelden van Joost van den Toorn van het stadhuis gehaald, wordt de molen op het Bolwerk afgebroken en wordt de kruidentuin in het Abdijcomplex weer zoals hij was. Voor foto’s, kijk op onze Facebookpagina.

Nagenieten
Wie nog even wil nagenieten, kan de reeks videoportretten van Esme Bech bekijken. Op YouTube is de gehele afspeellijst te vinden.

 

Façade 2012 in beeld

Bewaren

Comments are closed.

Copyright 2021 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen