de stad als…

In de Zeeuwse Bibliotheek werd deze week de aftrap gegeven van een reeks lezingen die in het kader van Façade 2012 georganiseerd zijn. Sanneke van HasselIn deze interessante eerste lezing praat Sanneke van Hassel over het totstandkomen van de bundel Naar de Stad.

Naar de Stad bestaat uit 41 korte verhalen over diverse steden in de wereld. In dit boek duikt de stad op als thema, decor of tegenstrever. Te midden van het grote stadsgeweld krijgt elk individu in de geselecteerde verhalen zijn stem terug, telt elk leven. Op boeiende wijze vertelde Sanneke van Hassel over de zoektocht naar deze verhalen. Ook las zij er een aantal voor.

David Robson & Chelvadurai Anjalendran
Dinsdag 25 september is de volgende lezing in de Zeeuwse Bibliotheek, toegang is gratis. Deze avond komen David Robson en Chelvadurai Anjalendran aan het woord (Engels gesproken).

Comments are closed.

Copyright 2021 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen