opening Waregem

Façade 2012 is ook in Waregem officieel van start na een zonnige en drukbezochte opening afgelopen zaterdag.

opening WaregemOnder de naam Façades heeft Be-Part, het platform voor actuele kunst in Waregem, een expositie samengesteld met werk van kunstenaars Stijn Cole, Hans Demeulenaere, Honoré d’O en Wesley Meuris.

Façades
In de expositie bestaan er vier variaties op hetzelfde thema, vanuit een architecturale, sculpturale, grafische of psycho-sociologische invalshoek. Bijzonder is het model van samenwerking in Waregem. Elke kunstenaar treedt namelijk ook op als curator van de bijdrage van een andere kunstenaar. Deze hiërarchische verwarring wordt subtiel geaccentueerd in de tentoonstelling.

Busreis
Wilt u de werken bezichtigen in Waregem? Ga dan mee met onze busreis op vrijdag 19 oktober!

Comments are closed.

Copyright 2021 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen