expositie Middelburg herbouwd

In het kader van Façade 2012 organiseert het Zeeuws Archief de tentoonstelling ‘Middelburg herbouwd – Façade 2012’. Is er een verschil tussen Middelburg vóór de Tweede Wereldoorlog en daarna? Dat is vanaf 1 september te zien in de nieuwe tentoonstelling van het Zeeuws Archief. De expositie richt zich op de herbouw van de stad aan de hand van drie gebouwen: de Abdij, het stadhuis en banketbakkerij Papegaaij (ook wel bekend als ‘Villa Anna’ of ‘Taartjespaleis’).

De tentoonstelling is te zien van 1 september tot eind december.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur
Eerste zaterdag van de maand: 09.00-17.00 uur.

Op zon- en feestdagen in het Zeeuws Archief gesloten

 

Zeeuws ArchiefIn het stadhuis. Zeeuws Archief, Verzameling Beeld en Geluid, inv.nr 131-05. Foto: C.P. Snijders

Comments are closed.

Copyright 2021 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen