groep 8 op bezoek

Vrijdag kwam de eerste schoolklas op bezoek bij Façade 2012 in Middelburg. Hier deden ze een stadswandeling met Nico Out, kunstcriticus voor de PZC. groep8Tijdens de wandeling ging Nico Out dieper in op de kunstwerken en hun achtergrond, maar ook op kunst en architectuur in het algemeen. Het enthousiasme van Nico bleek aanstekelijk. Docenten en leerlingen waren erg positief te spreken over Façade 2012 en de kunstroute. Van dezelfde school komt binnenkort een tweede klas langs.

Ook met uw klas naar Façade 2012?
Andere Zeeuwse scholen kunnen nog steeds gebruik maken van ons aanbod: een busreis op onze kosten naar Middelburg en (indien gewenst) een interactieve stadswandeling met Nico Out langs de veertien installaties. Neem een kijkje op de educatiepagina. Zodra het lesmateriaal af is, komt het daar ook  te staan.

Comments are closed.

Copyright 2023 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen