zomeracademie

Ruim veertig ‘studenten’ bezochten de Zomeracademie Zeeland. Een zaterdag vol lezingen, visualisaties en intellectuele verdieping.

Zomeracademie Zeeland“De ontdekkingsreis [gaat] niet alleen door de straten en pleinen van oude steden als Middelburg, Brugge en Djenné (Mali), waar historie en vernieuwing samenkomen. De zoektocht wandelt ook door de brede lanen en donkere uithoeken van ons brein, waar schijn en werkelijkheid naast elkaar en soms door elkaar zijn gehuisvest,” aldus Zomeracademie Zeeland.

De gelegenheidsstudenten werden meegenomen op ontdekkingsreis door: Peter Verhelst, Frits de Coninck, Peter Sijnke, Pierre Maas, Pieter Ippel, Jan Zwemer, Resi Botteram en Sabine Bierens. Frits de Coninck nam de groep na de lunch mee langs een aantal van de installaties voordat het middagprogramma van start ging.

Voor de liefhebber was er zondag onder leiding van Nico Out een uitgebreide stadswandeling langs alle werken van Façade 2012.

 

 

 

Comments are closed.

Copyright 2021 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen