Façade 2012 van start!

Veel zon, veel gasten, veel kunst en architectuur! Dat kenmerkt de feestelijke opening van Façade 2012.

Opening Façade 2012 | Foto: Anne BreelKathrin Ginsberg, directeur van CBK Zeeland, onthulde vanmiddag de gezichten achter de façades in haar inleiding. De officiële opening werd voltrokken door Ed de Graaf, wethouder Cultuur, die voor de gelegenheid ook tot gids is benoemd. Na de opening zijn de gasten met gids op pad gegaan om alle 14 installaties met eigen ogen te kunnen bekijken. De groepen zijn onderweg van Façadeflesjes water voorzien die de nodige verkoeling boden.

Tijdens de borrel werd er volop nagepraat over de werken onder het genot van een hapje en drankje. De videoportretten die door Esme Bech zijn gemaakt werden voor het eerst getoond. Deze worden de komende weken één voor één aan het grote publiek onthuld. Dus stay tuned!

Fotoverslag

Comments are closed.

Copyright 2023 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen