het aftellen is begonnen

Het was een druk weekend voor de deelnemende kunstenaars en hun teams. Veel van hen legden de afgelopen dagen de laatste hand aan hun installatie of doen dat deze week. Het aftellen is nu echt begonnen!

Bloemen 2DWerk in uitvoering
Na het plaatsen van de glazen wand, is vandaag de deur in de bloemenkiosk van Tobias Rehberger gezet.  Morgen leggen de mannen van Wondergem en Scheldebouw de laatste hand aan ‘Bloemen 2D’ op de Koningsbrug.
Ook Tamara Dees (Herengracht), Renato Nicolodi (Bolwerk) en Filip Dujardin (Hagepreekgang) ronden hun installaties deze week af. De werkzaamheden aan het billboard van Sarah & Charles in het parkje op het Damplein zijn vanmiddag afgerond.

ObservatoriumAfgeronde installaties
De werken van Karin van Dam in de kruidentuin van het Abdijcomplex, Thorsten Brinkmann op de Nieuwe Burg en Marinus Boezem bij de Koepoort zijn ondertussen helemaal klaar en de beelden van Joost van den Toorn hebben een plekje gekregen op diverse locaties in de binnenstad. De installatie LOTUS van Daan Roosegaarde werd afgelopen donderdag opgebouwd bij CBK Zeeland op de Balans.

Meer foto’s van de opbouw én de afgeronde werken zijn te zien op onze Facebook-pagina.

Comments are closed.

Copyright 2023 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen