meet & greet Marinus Boezem

Eén van de veertien deelnemende kunstenaars  is de Middelburgse kunstenaar Marinus Boezem. Voor Façade 2012 realiseert hij zijn installatie Passage 2012 rondom de Koepoort in Middelburg. Zijn werk bestaat uit 25 stenen van arduin met daarin de namen van personen die in de periode 1735 tot heden hun geestelijke voetafdruk hebben achtergelaten in Middelburg. Morgen worden de stenen in de bestaande bestrating aangebracht.

Meet & greet
In samenwerking met vereniging Stadspark Molenwater wil CBK Zeeland de buurtbewoners en andere belangstellenden kennis laten maken met Marinus Boezem en hem de mogelijkheid bieden zijn plannen met de buurt te delen.

CBK Zeeland en vereniging Stadspark Molenwater nodigen graag alle belangstellenden uit om zaterdag 11 augustus om 17:00 uur de kunstenaar te ontmoeten op het pleintje ter hoogte van Molenwater 105 (bij de Koepoort).

Comments are closed.

Copyright 2023 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen