Tobias Rehberger op bezoek

Niet alleen Krijn de Koning kwam langs in Middelburg, ook kunstenaar Tobias Rehberger vereerde ons onlangs met een bezoek. De reden was een kennismaking met Scheldebouw in Middelburg om de technische mogelijkheden van zijn ideeën te bespreken en de mogelijke materialen te bekijken. Hierbij lette hij vooral op een hi-tech uitstraling van het materiaal. Directeur Bert van de Linde leidde Tobias Rehberger persoonlijk rond door de fabriek.

Tobias bij ScheldebouwScheldebouw
Scheldebouw is een van oorsprong Zeeuws bedrijf opererend in het topsegment van de internationale bouwmarkt op het gebied van projectmanagement, ontwerp, fabricage en montage van eenmalige, specifieke gevels.

 


Tobias Rehberger visiting Middelburg

Tobias Rehberger bij ScheldebouwNot only Krijn de Koning visited us, also Tobias Rehberger came to Middelburg to discuss his plans. At Scheldebouw he talked about the possibilities and limitations of his idea and checked out the materials.

Scheldebouw
Scheldebouw is a company that operates in the field of project management, design, fabrication and installation of bespoke cladding and curtain walls for buildings in the top segment of the international construction market.

Biography Tobias Rehberger

Comments are closed.

Copyright 2022 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen