catalogus Façade 2012

Tijdens een gesprek met Paul van der Velde, hoofdredacteur van het Zeeuws Tijdschrift, ontstond het idee om een groot artikel over Façade 2012 te plaatsen. Dit idee ontwikkelde zich in rap tempo tot het plan een complete uitgave van het Zeeuws Tijdschrift te wijden aan de manifestatie.

cover Zeeuws TijdschriftDeze speciale uitgave van het Zeeuws Tijdschrift wordt de officiële catalogus van Façade 2012 bestaande uit maar liefst 84 pagina’s.

Naast een algemene inleiding over Façade 2012, worden er aan iedere kunstenaar vier pagina’s gewijd met veel beeldmateriaal, waaronder foto’s van de Middelburgse fotografe Anne Breel. De teksten worden geschreven door Frits de Coninck, redacteur hedendaagse kunst bij het Zeeuws Tijdschrift en freelance kunstcriticus. Hij schrijft ook voor andere media waaronder Het Financieele Dagblad en Museumtijdschrift.

 


catalogue Façade 2012

The summer edition of Zeeuws Tijdschrift is going to be the the official catalogue of Façade 2012. It will consist of 84 pages full of information about the installations, accompanying articles by Frits de Coninck (editor contemporary art at Zeeuws Tijdschrift) and photos by Anne Breel. 

Comments are closed.

Copyright 2022 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen