niets is wat het is…

Onder het genot van een drankje en een bijzonder Façadehapje werd gisteren het startschot gegeven voor Façade 2012.

onthulling afficheDe Middelburgse wethouder van cultuur, Ed de Graaf, die zelf een achtergrond heeft in de architectuur, opende de tentoonstelling Mijn Droomhuis. Een voorproefje op wat Middelburg staat te wachten dit najaar. Ook onthulde hij het affiche met de slogan ‘Niets is wat het is, alles is wat het lijkt’. Het affiche is vanaf maandag te downloaden op de pagina Downloads. Het beeld voor de poster is gemaakt door deelnemend kunstenaar Filip Dujardin.

 


nothing is what it is…

FaçadehapjesYesterday the starting shot for Façade 2012 was given by Ed de Graaf, councillor for culture. Besides opening the exhibition My own dream house, he revealed the Façade 2012 visual and slogan: ‘Nothing is what it is, everything is what it seems’. The visual will be downloadable as from Monday on the page Downloads. The artwork is done by Filip Dujardin.

Comments are closed.

Copyright 2023 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen