expositie: 12 plaatsbepalingen

In de twaalf zijkapellen van het voormalige Godshuis de Grote Kerk in Veere exposeren vanaf 18 augustus 2012 twaalf kunstenaars met ieder een sterk persoonlijk beeld van recent gemaakte sculpturen, installaties en tekeningen in combinatie met regels poëzie. Ondanks die verschillen is er een overeenkomst in sensibiliteit die als een onzichtbare draad door de tentoonstelling loopt en het zeer eigenzinnige gedachtegoed van de kunstenaars daardoor met elkaar weet te verbinden.

Opening
De officiële opening van de tentoonstelling ‘12 plaatsbepalingen’ vindt plaats op 18 augustus om 16:00 uur. Burgemeester van Veere, Rob van der Zwaag, opent de tentoonstelling. Daarna worden een aantal gedichten voorgelezen door actrice Wendell Jaspers, die de titelrol in de voorstelling ‘Medea’ vertolkt.

Meer info: www.nankydevreeze.com

Comments are closed.

Copyright 2022 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen