mijn droomhuis

Op 22 januari 2011 wandelde een grote groep cursisten van Kunsteducatie Walcheren onder leiding van Nico Out door Middelburg als voorbereiding op de opdracht ‘Mijn Droomhuis’.

DroomhuisOpdracht was om op basis van bestaande bouwelementen uit de stad Middelburg de façade te ontwerpen van een droomhuis.

Droomhuizen
De resultaten van deze opdracht en vergelijkbare opdrachten, geformuleerd op de website van CBK Zeeland en via de Hogeschool Zeeland, zijn vanaf 13 juni 2012 te zien in de tentoonstellingsruimte van CBK Zeeland.

Opening
Ed de Graaf, wethouder Cultuur Gemeente Middelburg, opent de tentoonstelling en geeft daarmee de aftrap voor Façade 2012. De opening vindt plaats op woensdag 13 juni 2012 om 16:00 uur.

 


My own dream house

In January 2011 amateur artists from Zeeland took a guided tour through Middelburg which had façade architecture as its main theme. Their assignement was to build their own new dream house based on the building styles of existing buildings.

Dream houses
The contributions and those of other amateur artists will be exhibited at CBK Zeeland. The exhibition opens its doors on June 13. Ed de Graaf from Gemeente Middelburg will open the exhibition. The opening and official start of Façade 2012 takes place on June 13 at 4pm. 

Comments are closed.

Copyright 2022 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen