meet the artists

De kunstenaars van Façade 2012 worden één voor één in de spotlight gezet op de site. De eerste namen staan al online: Filip Dujardin, Georges Rousse, Tadashi Kawamata, Thorsten Brinkmann, Tobias Rehberger en Daan Roosegaarde. Onder artists vind je regelmatig nieuwe namen uitgelicht van kunstenaars die zich hebben verbonden aan Façade 2012.

De kunstenaars  die aan Façade 2012 zijn verbonden, zijn: Marinus Boezem, Thorsten Brinkmann, Karin van Dam, Tamara Dees, Filip Dujardin, Olaf Holzapfel, Tadashi Kawamata, Krijn de Koning, Renato Nicolodi  Tobias Rehberger, Daan Roosegaarde, George Rousse, Sarah & Charles, Joost van den Toorn.

 


 

The artists of Façade 2012 will be highlighted one by one on this site. The First artists are already known: Filip Dujardin, Georges Rousse, Tadashi Kawamata, Thorsten Brinkmann, Tobias Rehberger and Daan Roosegaarde. Under artists you will find regular updates of the artists that have committed themselves to Façade 2012.

The artists connected with Façade 2012 are: Marinus Boezem, Thorsten Brinkmann, Karin van Dam, Tamara Dees, Filip Dujardin, Olaf Holzapfel, Tadashi Kawamata, Krijn de Koning, Renato Nicolodi  Tobias Rehberger, Daan Roosegaarde, George Rousse, Sarah & Charles, Joost van den Toorn.

 

Comments are closed.

Copyright 2023 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen