Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Middelburg ligt op een zeer comfortabele reisafstand van Rotterdam, Breda, Gent en Antwerpen. Façade 2012 vindt plaats in het centrum van de stad, binnen de vestes. Goed te bereiken met openbaar vervoer en auto en met volop accommodatie (ook in de omliggende plaatsen) voor een fijne citybreak of vakantie.

lange jan gezien vanaf stadhuis middelburg

overnachten
Middelburg heeft volop accommodaties en ook in omliggende dorpen en steden kunt u prima terecht voor een overnachting.

bereikbaarheid Middelburg
Auto: Volg vanuit Rotterdam de A16 naar het zuiden en neem de A17 richting Roosendaal. U gaat de A58 op en neemt na ongeveer 60 kilometer afslag 39 richting Middelburg centrum.  Vanuit Breda neemt u de A58 in de richting Roosendaal en Vlissingen. Na zo’n 95 kilometer neemt u afslag 39 richting Middelburg centrum. Vanuit Antwerpen neemt u de A4 naar het noorden. U neemt vervolgens de A58 in de richting Vlissingen en Middelburg waarna u uiteindelijk afslag 39 richting Middelburg centrum neemt. Middelburg is vanuit Antwerpen/België ook bereikbaar via de Westerscheldetunnel. Meer informatie vindt u op www.westerscheldetunnel.nl.

parkeren
parkeren middelburg

In Middelburg centrum geldt betaald parkeren van 8.00 tot 20.00 uur (ma t/m za). In het centrum zijn vijf parkeergarages op de volgende locaties:

Achter de Houttuinen 12
Beenhouwerssingel
Het Groene Woud 1
Kanaalweg
Kousteensedijk 1

openbaar vervoer
Middelburg is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Het NS treinstation en het busstation bevinden zich aan de rand van het centrum. Alle locaties van Façade 2012 bevinden zich dus op loopafstand. Uw vervoer plannen: www.ov9292.nl

locaties Middelburg
Façade 2012 is een project van CBK Zeeland. Contactinfo:

CBK Zeeland
Balans 17
4331 BL Middelburg
0118-611443
www.cbkzeeland.nl

nevenlocaties
Naast Middelburg vindt Façade 2012 ook plaats op de volgende Belgische locaties: Aalst (Netwerk, Centrum voor hedendaagse kunst) en Waregem (Be-Part).

 


 

Middelburg
markt en stadhuis middelburg

Middelburg is the capitol of the Dutch province of Zeeland. Middelburg lies a stone’s throw away from Rotterdam, Breda, Ghent and Antwerp. Façade 2012 takes place in the city centre. Middelburg is easy to reach by both public transport and car. The town (as well as the surrounding towns and villages) are full of accommodations that make this an ideal destination for a city break or holiday.

accommodation
Middelburg has ample accommodation and you can enjoy a lovely stay in the surrounding villages and towns as well.

How to reach Middelburg
By car: From Rotterdam and Amsterdam take the southbound A16 and then take the A17 in the direction of Roosendaal. Take the A58 and after about 60 kilometres take exit number 39 in the direction of ‘Middelburg centrum’. From Breda take the A58 in the direction of Roosendaal and Vlissingen. After about 95 kilometres take exit number 39 in the direction of Middelburg centrum. From Antwerp take the A4 north. Then take the A58 in the direction of Vlissingen and Middelburg. After that, take exit 39 in the direction of Middelburg centrum. You can also reach Middelburg from Antwerp/Belgium via the Westerscheldetunnel. You can find more info on www.westerscheldetunnel.nl.

Parking
dam middelburg

In Middelburg centre, a parking fee is charged between 8.00 and 20.00 hrs (Mon – Sat). There are five parking garages on the following locations:

Achter de Houttuinen 12
Beenhouwerssingel
Het Groene Woud 1
Kanaalweg
Kousteensedijk 1

Public transport
Middelburg can easily be reached by car and public transport. The NS train station and the bus station are both situated at the edge of the city centre. All locations of Façade 2012 are therefore within walking distance. Planning your public transport trip: www.ov9292.nl

Locations Middelburg
Façade 2012 is realised by CBK Zeeland. Contact info:

CBK Zeeland Balans 17
4331 BL Middelburg, the Netherlands
+31 (0)118-611443
www.cbkzeeland.nl 

Other locations
Aside from Middelburg, Façade 2012 also takes place in the following Belgian locations: Aalst (Netwerk, Centrum voor hedendaagse kunst) and Waregem (Be-Part).    

Comments are closed.

Copyright 2023 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen