first entry

De eerste inzending voor het Façadeonderdeel waar amateurkunstenaars aan konden deelnemen, kwam van Johnnie Hendrikse, cursist van Kunst Educatie Walcheren. Een droomhuis met elementen van panden in de Pijpstraat, Dam, Damplein en Plein 1940 in Middelburg. meer over het amateurkunstproject van Façade 2012.

 


 

droomhuis Johnnie Hendrikse

first entry amateur art project
The first entry for the part of Façade 2012 in which amateur artists could participate was sent in by Johnnie Hendrikse who studies at Kunst Educatie Walcheren (art education of the peninsula of Walcheren where Middelburg is situated). A dreamhouse with elements from Middelburg buildings from various places all over town: Pijpstraat, Dam, Damplein and Plein 1940. more on the amateur art project of Façade 2012.

Comments are closed.

Copyright 2023 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen