head start

Façade 2012 gaat 17 augustus van start, maar de eerste Façade-activiteit heeft al plaatsgevonden. In het voorjaar van 2011 nam Nico Out van Kunsteducatie Walcheren cursisten mee uit wandelen door Middelburg om uitleg te geven over Façade-architectuur.

Je eigen droomhuis
Gewapend met die kennis hebben zij de afgelopen maanden aan kunstwerken gewerkt met de opdracht ‘Creëer op basis van bouwstijlelementen van bestaande gebouwen je eigen droomhuis’. Hun inzendingen en die van andere amateurkunstenaars zijn inmiddels ingeleverd bij CBK Zeeland en zullen onderdeel uitmaken van Façade 2012.

rondleiding kunsteducatie walcheren in middelburg


 

head start Façade 2012

rondleiding middelburg

Façade 2012 starts 17 August, but the first Façade activity has already taken place. In the spring of 2011 amateur artists from Zeeland took a guided tour through Middelburg which had façade architecture as its main theme.

Your own dream house

The new insights in Middelburg helped them to make new works of art. Their assignement was to build their own new dream house based on the building styles of existing buildings. Their contributions and those of other amateur artists will all find a place in the actual Façade 2012 exhibition. 

Comments are closed.

Copyright 2023 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen