where?

Façade 2012 vindt plaats in het stadshart van Middelburg, maar er zijn ook Belgische nevenlocaties van de kunstmanifestatie in Waregem (Be Part) en Aalst (Netwerk).

Kaart met exacte locaties in Middelburg

markt en stadhuis middelburg

Middelburg
Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Middelburg ligt op een zeer comfortabele reisafstand van Rotterdam, Breda, Gent en Antwerpen. Façade 2012 vindt plaats in het centrum van de stad, binnen de vestes. Goed te bereiken met openbaar vervoer en auto en met volop accommodatie (ook in de omliggende plaatsen) voor een fijne stedentrip of vakantie.

Overnachten
Middelburg heeft volop accommodaties en ook in omliggende dorpen en steden kunt u prima terecht voor een overnachting.

Meer info over Middelburg en de bereikbaarheid van de stad

 


 

Façade 2012 takes place in the city centre of Middelburg (in the Dutch province of Zeeland) but the art event takes place in Belgian locations as well: Waregem (Be Part) and Aalst (Netwerk). A map with the exact locations of the art works will be included later on.

Middelburg
koepelkerk middelburg

Middelburg is the capitol of the Dutch province of Zeeland. Middelburg lies a stone’s throw away from Rotterdam, Breda, Ghent and Antwerp. Façade 2012 takes place in the city centre. Middelburg is easy to reach by both public transport and car. The town (as well as the surrounding towns and villages) are full of accommodations that make this an ideal destination for a city break or holiday.

Accommodation
Middelburg has ample accommodation and you can enjoy a lovely stay in the surrounding villages and towns as well.

More info on Middelburg and how to reach it 

Comments are closed.

Copyright 2022 Façade 2017 · RSS Feed · Inloggen